Vind uw project

Wat doet een projectmakelaar voor u?

Van particuliere koper tot ervaren investeerder, voor alle partijen zijn er persoonlijke en doelgerichte verwachtingen en hebben we nieuwbouw- en andere projecten ter beschikking.

Onze grootste troef is onze knowhow als projectmakelaar met meer dan 40 jaar ervaring en als partner in vastgoedontwikkeling in de meeste uiteenlopende projecten.

Onze service is uniek en heel persoonlijk, geeft een antwoord op uw vragen en voldoet helemaal aan uw verwachtingen.

Onze werking

Alles begint bij een vrijblijvende kennismaking.Vertrouwen is immers het fundament van elke langetermijnrelatie.

Tijdens een waardebepaling of eerste afspraak worden de woon- en/of investeringsvereisten, net als de invloed van de aankoop op het verdere gezinsleven en/of de onderneming van de kandidaat-koper besproken. Zo leren we elkaar echt beter kennen, en kunnen we zorgen voor de gepaste begeleiding op maat en voor de ideale match. Een project ontwikkelen en vermarkten gaat immers veel verder dan ‘gewoon (ver)kopen’.

Als adviseur begeleiden wij bovendien ook de kandidaat-kopers optimaal in deze voor hen belangrijke levenskeuze.

Ik wil vastgoedadvies

Hebt u een projectgrond waarvoor u een realistische méérwaarde wenst?

U hebt een bouwgrond, projectgrond of te renoveren appartementsblok? Dan bent u bij Domicill Projecten aan het juiste adres. Als volwaardige vastgoedadviseur / projectmakelaar gaan we samen met u op zoek naar wat voor u ideaal is: verkopen, investeren of projecten realiseren.

Uw verhaal primeert.

Na een grondige analyse geven we u advies om de juiste keuze te maken en krijgt u een realistisch antwoord op wat voor u op korte of lange termijn het meest geschikt is. Het allerbelangrijkste voor ons? Dat u doelgericht investeert.