Een persoonlijke analyse, gerichte waardebepaling en onze academy kunnen u helpen om doelgericht te investeren en uw patrimonium verder uit te bouwen.

Start hier met slim investeren in vastgoed

Bij Domicill Slim Investeren kan u terecht met al uw vragen. Wij staan klaar voor u tijdens een event, of infosessie voor een persoonlijke analyse, om u te helpen de juiste vastgoed investering te maken voor u, uw gezin of bedrijf voor uw verdere leven. U heeft recht op correct en realistisch investeringsadvies. Droomt u van meerdere vastgoedaankopen misschien wel een patrimonium? Dan bent u bij Domicill Slim Investeren aan het juiste adres zijn.

Voor het beheer van uw verhuringen bieden bij “rentmeesterschap” aan. Als een goede huisvader verzorgen wij uw panden en volgen we de betalingen en onderhoud op zodat u ongestoord uw eigen leven kan leiden. Informeer wat dit voor u zou kunnen kosten.

Toppers om te investeren

Investeren en beleggen in vastgoed kan zeer rendabel zijn, maar het moet heel doordacht gebeuren.

Weet u waar de grote en vooral duurzame winst te rapen valt? En hoe vermijdt u de valkuilen?

Hier komt onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de markt van pas. Wij geven u dé toppers weer om te investeren. In een infosessie luisteren wij naar u en gaan we met een eerlijke en persoonlijke aanpak voor een succesvolle samenwerking op lange termijn. Hier vindt u alvast 3 toppers.

Te koop

Appartement

Roeselare

Roeselare, Residentie het Binnenhof. Prachtige LUXE service/assistentieflat van 115m2 en terras van 35m2 in hart van de stadskern. 2 SLPK, autostaanplaats en 2 bergingen. Investeringsopportuniteit !Deze LUXE service/assistentieflat is gelegen op enkele …

€ 290.000

115 m²

Te koop

Appartement

Roeselare

Roeselare-centrum : Aan de Hendrik Consciencestraat komen 19 woonunits in het stijlvolle appartementsgebouw “Mane”Zeer ruime terrassen zijn zeer gunstig Zuid-west gericht.  Deze loggia of inpandige terrassen bieden beschutting en privacy en vormen …

€ 279.563

0 m²
2
1

Te koop

Appartement

Roeselare

Roeselare-centrum : in een rustige binnengebied van Bel-Ford bevindt zich het Zonnekin gebouw met 12 appartementen.Elk appartement heeft een leefruimte met ruim terras en is gunstig naar het zuid-westen geörienteerd.  De hoekterrassen zijn opengew …

€ 255.594

0 m²
2
1

Diensten

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat heeft Domicill Academy u te bieden?

Uw spaargeld zien wegsmelten? Of kiezen voor zekerheid en rendement?

Wie vandaag volop inzet op sparen, ziet zijn spaargeld wegsmelten als sneeuw voor de zon. De intresten zijn bijzonder laag en de inflatie is de voorbije decennia nooit hoger geweest. Onzekerheid troef dus, zeker voor wie zijn vermogen op lange termijn wil plannen en laten groeien. Met beleggingsvastgoed hebt u wél zekerheid en een blijvend rendement. Het kan zelfs een mooi aanvullend inkomen opleveren eens u op pensioen bent. U ziet, vastgoed is dé veilige belegging voor de toekomst.

Waarom kiezen voor Domicill?

Wie in vastgoed investeert wil gemoedsrust en de zekerheid van een mooi rendement. En daar komt veel méér bij kijken dan de mooie plannen van de architect en de piekfijne realisatie door de aannemers. Voor klanten zoals u, die met kennis van zaken willen investeren in vastgoed, geven onze beleggingsadviseurs zich voor de volle 100 procent. Ondertussen hebben we 25 jaar ervaring als investeringspartner en verdienden we reeds het vertrouwen van meer dan 195 investeerders. Dat we zorgen voor een zeer hoge bezettingsgraad van het vastgoed, is daarbij een cruciaal element. U kan tevens genieten van onze Academy: handige tools en meetings die u helpen om de geschikte keuzes te maken. Wist u trouwens dat we ook portefeuilles samenstellen met vastgoedfondsen?

Ruime keuze in vastgoed

Elke belegger heeft een uniek profiel, afhankelijk van onder meer de levensfase, de financiële mogelijkheden en de verwachtingen naar de toekomst toe. Beslissen om te investeren in vastgoed doet u bovendien niet elke dag. Onze ervaren vastgoed- en beleggingsadviseurs begeleiden en adviseren u op maat, of u nu voor de eerste keer in vastgoed belegt of al een ervaren investeerder bent. We hebben een uitgebreide portefeuille met nieuwbouwprojecten, opbrengsteigendommen, renovatieprojecten, commercieel en ander vastgoed. Wat uw budget of toekomstplannen ook zijn: wij vinden het vastgoed dat voor u de ideale belegging is.

Het belang van de locatie

Als er één factor is die het succes en dus het rendement van beleggingsvastgoed bepaalt, dan is het ongetwijfeld de locatie. Daarom bieden wij enkel opportuniteiten aan waar we 100 procent achter staan. We selecteren niet vanuit de losse pols, maar louter op basis van degelijk en doordacht onderzoek naar de mogelijkheden, vandaag en in de toekomst. Het kunnen zowel A-locaties zijn met vastgoed dat zijn waarde al jarenlang bewezen heeft, als buurten waarin we heel wat potentieel voor de toekomst zien.

We stellen een investeringsstrategie op die uiteraard altijd inzet op maximaal rendement. Daarbij houden we onder meer rekening met het hefboomeffect van geleend kapitaal. Het advies is volledig op uw maat. Koopt u als particulier of beter via uw vennootschap? Is een gesplitste aankoop gunstig? En hoe zit het met uw successieplanning? Samen streven we naar een maximale meerwaarde voor u.
.

Beleggen in vastgoed of op de beurs?

Na jarenlange groeicijfers zitten de beurzen vandaag in woeliger water en staan hoge beurswinsten op de lange termijn onder druk. Niet alles inzetten op dat éne paard, maar uw vermogen slim spreiden, biedt de beste garantie op mooie opbrengsten in de toekomst. Vastgoed heeft in uw beleggingsportefeuille dan ook onmiskenbaar een belangrijke plaats. Terwijl aandelen slechts op papier bestaan en onderhevig kunnen zijn aan hoge pieken en diepe dalen, blijft fysiek vastgoed altijd tastbaar en zorgen de maandelijkse huuropbrengsten voor een mooi rendement.

Wil u doelgericht investeren in vastgoed?

Met Domicill bouwt u op jarenlange ervaring en expertise om met gemoedsrust en met een mooie opbrengst te beleggen in de diverse projecten in onze portefeuille.

Domicill Vastgoed maakt deel uit van Het Vastgoedhuis                                     

Polis Beroepsaansprakelijkheid: NV AXA BELGIUM polisnr. 730.390.160

Zichtrekening KBC: BE27 7380 3126 8273
Zichtrekening ING: BE58 3631 0029 2279

Derdenrekening KBC: BE89 7390 1906 8985
Derdenrekening ING: BE65 3751 1368 5796

N-CONCEPTS BV – BIV 501864 – BTW BE 0829.462.440

CIB lid & FED-net-lid

Erkend makelaar

Erkend vastgoedmakelaar – bemiddelaar België DOMICILL VASTGOED is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) – KB van 27 september 2006. Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel KB van 27 september 2006.