Slimmer investeren iets voor u?

Wat mag u verwachten?

We adviseren en begeleiden u om stapsgewijs een vastgoedpatrimonium op te bouwen. Dit kan als starter maar ook als gevorderde en ervaren investeerder.

Een stevige leidraad die overeenstemt aan uw noden is opportuun. U kan rekenen op een degelijke en persoonlijke expertise in dit traject. Toekomstgericht beleggen in investeringspanden kan alleen maar starten na een grondige analyse en een haalbaar en helder plan.

Is slim investeren in vastgoed iets voor u?

Elke Belg is geboren met een baksteen in zijn maag. Vastgoed blijft op vandaag een uitstekende investering en zal dat in de toekomst ook nog zijn. Wij krijgen dan ook meer en meer vragen naar de mogelijkheden om te investeren in vastgoed.  Dit kan gaan om een 2de investeringspand,  een nieuwe investering waar u over twijfelt of een wens om een volledig patrimonium op te stellen of te vernieuwen?

Het is niet altijd evident om een investeringstraject op te starten of om uw portefeuille verder uit te bouwen op een strategische manier. De markt verandert snel en ook uw visie op de toekomst kan wijzigen. Investeren in vastgoed biedt zeker valkuilen, maar er dienen zich ook veel interessante opportuniteiten aan. Als vastgoedexpert kan ik u helpen de valkuilen te ontwijken en de juiste opportuniteiten te grijpen. Met persoonlijk en doelgericht advies help ik u de juiste keuzes te maken om slim te investeren in vastgoed.

Ons tranject:

  • Analyse
  • Planning
  • Resultaat
  • Opvolging

Naast een persoonlijk coachingtraject, kan u bij ons terecht voor de onderstaande diensten.

Welke zaken zijn belangrijk wanneer u slimmer wenst te investeren?

Vastgoedplanning

Uw patrimonium op een efficiënte manier opbouwen of herstructureren kan op verschillende manieren. In de meeste gevallen is een goede fundering bepalend voor het resultaat, het rendement.

Wij brengen uw huidige portefeuille in kaart en waarderen het geheel. Verder wordt uw persoonlijk vastgoedplanningstraject bepaald aan de hand van uw verwachtingen op korte en lange termijn. Het structureren van investeringsvastgoed moet secuur en toekomstgericht gebeuren, successie kan hier deel van uitmaken.

slim-investeren
slim-investeren

Coach voor uw patrimonium

Als ervaren vastgoedcoach begeleiden we u in de keuze van uw vastgoed. Op basis van uw verwachtingen gaan wij op zoek naar de geschikte investering betreft ligging, prijs en type vastgoed.

U ontvangt een gericht aanbod waar commercieel, bouwtechnisch, juridisch en fiscaal over werd nagedacht. Daarnaast voeren we een rendementsstudie uit aan de hand van heldere en realistische inschattingen.

Verhuur en Rentmeesterschap

Het verhuren van uw portefeuille kan heel wat tijd in beslag nemen. Wij ontzorgen u en nemen deze zorg van uw panden in handen. De huurders worden met de grootste zorgen geselecteerd en er wordt een tegenstelbare plaatsbeschrijving opgemaakt.

Vanaf het 1ste investeringsvastgoed kan u al beroep doen op ons rentmeesterschap. Het ontvangen van de huurkosten, het opnemen van klein onderhoud en andere dagelijkse noden. Uw rentmeester fungeert als een goede huisvader voor uw eigendommen zodat u zich kan concentreren op uw eigen activiteiten.

onze-diensten - slim-investeren
slim-investeren

Vastgoedstyling

Met een instapklaar pand wordt een goede huur gestimuleerd. Daarom is het belangrijk  om een huurklaar pand af te leveren aan de huurder.

Als eerste adviseren we u hoe u het pand instapklaar en huurklaar maakt. Vervolgens zulle, we u ontzorgen en de geschikte experten ter plaatse laten komen.