Domicill biedt vastgoed met méér waarde aan.
Dit zijn onze diensten:

onze-diensten

Ik wil verkopen

Een goede verkoop aan een realistische en correcte prijs en zonder zorgen: is dat niet wat iedere eigenaar wenst? Het is de ultieme droom van elke eigenaar die veel ervaring en kennis nodig heeft.
Wat is de realistische waarde van uw woning?

U hebt recht op:

  • een eerlijke – en bovendien gratis – taxatie
  • een uitgebreid verslag
  • een persoonlijke, eerlijke en transparante aanpak
  • marketing op maat van úw pand.

Dit zijn de bouwstenen van een verkoopdossier waarmee wij een doeltreffende en vlotte verkoop garanderen.

Ik wil verhuren

U wil uw woning of appartement graag aan een betrouwbare huurder en tegen een marktconforme prijs verhuren? Dit kan enkel door continu de veranderingen op de huurmarkt te volgen en mee te zijn met de nieuwste wet- en regelgeving. Wij doen dit graag voor u en helpen u om de juiste keuzes te maken. Zo houden we rekening met de wettelijke vereisten, de ideale huurtermijn en met uw wensen op de lange termijn. Op een persoonlijke, eerlijke en transparante manier gaat u samen met ons team op zoek naar de juiste kandidaat-huurder.

onze-diensten
onze-diensten

Ik ben op zoek

Bent u op zoek naar een droompand en ook naar de beste investering voor uw gezin en uw verdere leven? Door onze vestiging centraal in West-Vlaanderen beschikken wij over een groot netwerk en bieden we een waaier aan uiteenlopende panden aan. Vertel ons uw woonwensen en we houden u verder op de hoogte.

Ik wil vastgoedadvies

Uw droomwoning kopen voor uzelf of als investering is de dag van vandaag een hot item.

Daarom hechten we er bij Domicill heel veel belang aan om gepast in te spelen op uw specifieke woonwensen. Maak een afspraak en we geven u diepgaand professioneel advies op maat van uw vastgoedselectie.

Volledig vrijblijvend staan wij u bij met een korte- of langetermijnvisie. Doe een beroep op onze gedreven en erkende makelaars, elk met hun specifieke vakkennis.

onze-diensten