Uw persoonlijke investeringscoach

Pijnpunten:

 

 

 • U mist de knowhow om te gaan investeren of uw patrimonium te optimaliseren.

 

 • U aarzelt of u de juiste stappen heeft gezet om het ideale resultaat te realiseren?

 

 • De energiecrisis en renovatieplicht doet u twijfelen.

Wie ben ik?

Met een aannemer als vader ben ik grootgebracht op bouwwerven. Ondertussen heb ik als vastgoedmakelaar en -expert al 15 jaar ervaring op de teller. Over de jaren heen heb ik veel zien veranderen, maar de vastgoedwereld blijft me intrigreren.

Ik zie mijzelf  als een echte duizendpoot in mijn vak: het opstarten van een nieuwbouwproject, het zoeken van creatieve oplossingen voor de ideale investering gekoppeld aan de juist koper… Met andere woorden, ik hou van alle facetten van vastgoed!

Doorheen de jaren kreeg ik het meeste voldoening uit het gelukkig maken van mensen. Van het luisteren naar hun wensen en zorgen om hen dan te begeleiden naar de ideale oplossing op hun maat en dat wil ik ook voor u doen.

Wat betekent een investeringscoach voor u?

Of u nu belangstelling heeft voor een eerste investering of voor uitbreiding van uw patrimonium, en wat ook uw vragen of bezorgdheden zijn, praat met ons., wij kunnen u ongetwijfeld helpen in elk van de vier fasen van uw vastgoedstrategie:

 •  Analyse
 • Planning
 • Resultaat
 • Opvolging

We luisteren naar uw wensen en zetten dit om in het ideale parcour van uw vastgoedinvestering/-patrimonium. We adviseren en begeleiden u om stapsgewijs een vastgoedpatrimonium op te bouwen.  Het is belangrijk om eerst te analyseren wat u reeds gerealiseerd hebt. Planmatig gaan we de juiste investering koppelen aan het juiste moment om een optimaal rendement te behalen. We starten de juiste etappes op, zodat u kan genieten van een resultaat gerichte aanpak.
De coaching staat garant om dit om te zetten in de praktijk.  Het kan in functie zijn van een vastgoedproject of van andere soorten die perfect aansluiten op de status van uw investering.

Het ideale investeringsvastgoed voor u vandaag kan er in de toekomst ook compleet anders uit zien. Let op u kan ook verliezen.

Misschien is dit traject de beste investering van uw leven. De weg naar financiële vrijheid.

Geïnteresseerd in een persoonlijke investeringscoaching?

Schrijf u in en ontvang als eerste meer uitleg. U krijgt  ook maandelijks een investeringstip toegestuurd!

  * verplicht veld

  op Facebook

  op Google Business

  Rating na verkoop of verhuur na samenwerking