Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars

Wat betekent een projectmakelaar voor u?

Een projectmakelaar is een vastgoedmakelaar met uitgebreide vakkennis over projecten.

Om heel wat kosten en energie uit te sparen, start u uw project best vanaf dag één op met geschikte partners.

De grootste partij is daarbij niet altijd de beste. U gaat beter in zee met het júiste aanspreekpunt, waar u nu en in de toekomst verder op kan bouwen.

Een gespecialiseerde vastgoedadviseur zoals Domicill is zo’n ideaal aanspreekpunt. Voor ons is immers niet alleen de haalbaarheid in verkoop, de vertrouwelijke opvolging en de uitgekiende marketing belangrijk. We willen vooral weten wat uw specifieke wensen zijn en hoe we daar gepast en op maat kunnen op inspelen. Het nauwgezet (op)volgen van de stappen die nodig zijn om een project te realiseren, en aansluitend de connecties naar veeleisende investeerders en ideale prospecten staan bij ons hoog in het vaandel.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Zo weten we snel of we een match hebben.

Diensten voor projectontwikkelaars

Grondontwikkeling
Al sinds 2012 zijn wij bezig met de herbestemming van landbouwgronden naar bedrijfsgronden, residentiële verkavelingen, vastgoedontwikkeling en de bijhorende promotie. Domicill Projecten heeft voor elke soort herbestemming een geschikte adviseur, die de vinger aan de pols houdt in een snel veranderende wereld.

Analyse & projectstudie
Dit begint meestal al een hele tijd voor er een project komt. Het is nog nooit zo moeilijk geweest om interessante opportuniteiten te achterhalen, maar met onze vakkennis maken wij het verschil. We zijn voldoende vertrouwd met de juiste partners bij de overheid, architecten, vastgoedjuristen en notarissen om over correcte informatie te beschikken en een betrouwbare inschatting van de haalbaarheid te kunnen maken. De werkelijke verkoopwaarde bekomt men dan door de mogelijkheden te optimaliseren.

Projectmarketing
De voorstelling van een project is een aparte tak. Intern werken we de zaken uit die een invulling kunnen zijn van de noden van het project. Een degelijke inschatting van zowel het project als de huidige markt is het begin om een opportuniteit te realiseren.

Projectverkoop
Een verkoop op plan, zoals bij nieuwbouw, is complex. Meten is weten. De verkoop word iedere maand geëvalueerd door middel van een stappenplan om uiterst doelgericht te werk te gaan. Ervaring, knowhow, kennis van de specifieke bouwmaterialen en een gezonde gedrevenheid zijn de fundamenten van het succes.

Projecten