3695471

Roeselare, unieke investeringskans : licht op te frissen opbrengsteigendom bestaande uit 1-3 entiteiten met tuin en parking vooraan voor 2 wagens.

Iepersestraat  
325
,  8800  
Roeselare
€ 236.000

214 m²

EPC: C

1959

Beschrijving

Unieke Investeringskans: Opbrengsteigendom op Toplocatie in Roeselare bestaande uit 1-3 entiteiten met tuin en parking vooraan voor 2 wagens.

GROTE WONING MET MOGELIJKHEDEN

Ontdek deze licht op te frissen opbrengsteigendom gelegen aan een van de meest prominente invalswegen van Roeselare. Deze eigendom biedt niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een diversiteit aan mogelijkheden voor potentiële investeerders.

Op het gelijkvloers bevindt zich een winkelruimte en woongelegenheid met 1 slaapkamer, perfect geschikt voor diverse commerciële doeleinden. De aanwezigheid van grote etalages trekt de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten, waardoor uw onderneming onmiddellijk in het oog springt, de tuin daarentegen is de perfecte rustplaats om gewoon te genieten van rust.
Daarnaast beschikt deze opbrengsteigendom over een woongelegenheid op de eerste verdieping met één slaapkamer. Ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige woonst op een centrale locatie, dicht bij alle voorzieningen.
Het appartement op de eerste verdieping biedt een extra mogelijkheid voor investeerders. Met één slaapkamer is het perfect geschikt voor verhuur, waardoor u een stabiele bron van passief inkomen kunt genereren.
Bovendien herbergt het tweede verdiep een studio met een afzonderlijke slaapkamer en badkamer. Deze studio is ideaal voor alleenstaanden of koppels die op zoek zijn naar een compacte en goed gelegen woonst.

De ligging aan een belangrijke invalsweg zorgt voor een constant stroom van potentiële huurders en klanten voor de commerciële ruimte. Roeselare is een bloeiende stad met een bruisend zakencentrum, waardoor deze opbrengsteigendom een strategische investering is.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze veelzijdige opbrengsteigendom op een toplocatie in Roeselare. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Dit is een investering die rendement en groeipotentieel combineert op een van de meest gegeerde locaties in de stad.

Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & commercieel pand.
T. 051 62 40 40
 

Contactpersoon: Nik Vercaigne

Delen:

Indeling

Grondoppervlakte: 214 m²
Tuin: Neen
Terras: Neen
Parking: Neen
Kelder: Neen
Garage: Neen
Zolder: Neen

Kenmerken

Type: Appartement
Bouwjaar: 1959
Verwarming: Goed
Beglazing:  beglazing

EPC Gegevens

EPC Klasse: 
EPC Waarde: 280 kWh/m²

Financieel

Prijs:  € 236.000
Kadastraal inkomen:  € 994
Prijs per vierkante meter:  € 1.140 /m²

Downloads

    * verplicht veld

    Ruimtelijke ordening

    Afgebakende zone: Niet van toepassing
    Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
    Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding: Neen
    Bouwvergunning: Gebouwd voor 1962
    Verkavelingsvergunning: Neen
    Voorkooprecht: Neen
    As built attest: Neen
    Beschermd erfgoed: Neen
    Overstromingsgevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig
    P-score: A
    G-score: A

    Klasse A: geen overstroming gemodelleerd;
    Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering;
    Klasse C: kleine kans op overstromingen onder het huidige klimaat;
    Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder het huidige klimaat.

    Je ideale project gevonden?

    Wil je het project bekijken of wens je meer info?
    50.9372,3.10954&z=15&output=embed' width='100%' height='500' frameborder='0' style='border:0'>
    50.9372,3.10954'>Bekijk in streetview