In optie
3687940

Roeselare : Uniek Historisch handelspand in het hart van Roeselare.

Noordstraat  
11
,  8800  
Roeselare
€ 698.000

367 m²

619 m²

EPC: X

1920

Beschrijving

Roeselare : Uniek Historisch handelspand in het Hart van Roeselare.

VERKOCHT BINNEN DE 2 MAANDEN : Welkom bij deze unieke kans om een prachtig historisch pand te verwerven, ideaal gelegen in het bruisende centrum van Roeselare. Dit veelzijdige pand biedt een unieke mix van geschiedenis, moderne voorzieningen en eindeloze mogelijkheden.

Kenmerken:
Locatie: Gelegen in het hart van Roeselare, geniet dit pand van een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid, perfect voor commerciële activiteiten.
Indeling: Met een ruime winkelruimte van 250 m2 op de begane grond, compleet met een dubbele garage achteraan, biedt dit pand een uitstekende gelegenheid voor een bloeiende onderneming.
Voorzieningen: De eerste verdieping is voorzien van burelen, een kitchenette en een stockageruimte, waardoor het pand ideaal is voor diverse zakelijke doeleinden. Daarnaast beschikt het pand over twee kelders, waardoor er extra opslagruimte of andere mogelijkheden gecreëerd kunnen worden.
Elektriciteit: De elektriciteit is volledig in orde en goedgekeurd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele elektrische kwesties.
Verhuur: Momenteel is het pand verhuurd, wat een aantrekkelijke optie biedt voor investeerders op zoek naar een rendabel vastgoedobject.
Historische achtergrond: Dit pand heeft een rijke geschiedenis en diende vroeger als een koffiebranderij, wat bijdraagt aan zijn unieke karakter en charme.
Uitbreidingsmogelijkheden: De derde en vierde verdieping zijn casco klaar, wat de mogelijkheid biedt om loftappartementen te creëren naar eigen smaak en behoefte, waardoor een unieke woonervaring ontstaat in het hart van de stad.
Renovaties: De benedenverdieping is volledig gerenoveerd in 2011, terwijl de andere verdiepingen zijn uitgerust met nieuwe ramen en vernieuwde daken, waardoor het pand een perfecte combinatie van charme en modern comfort biedt.

Dit historische pand vertegenwoordigt niet alleen een uitstekende investeringsmogelijkheid, maar ook een unieke kans om deel uit te maken van de levendige gemeenschap van Roeselare. Of het nu gaat om het voortzetten van de huidige commerciële activiteiten, het creëren van een stijlvolle loftwoning of het ontwikkelen van een ander concept, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit is uw kans om eigenaar te worden van een stukje geschiedenis in het hart van Roeselare.

De bezichtigingen kunnen enkel om 9 uur in de ochtend of na 18 uur.  Niet tijdens de openingsuren van de winkel.
Zondagvoormiddag is ook mogelijk.

Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw ideale investering & commercieel pand. T. 051 62 40 40.
 

Contactpersoon: Cathy Van Parys

Delen:

Indeling

Grondoppervlakte: 367 m²
Bewoonbare oppervlakte:  619 m²
Tuin: Neen
Terras: Neen
Parking: Neen
Kelder: Ja
Garage: Ja
Zolder: Ja

Kenmerken

Type: Commercieel
Bouwjaar: 1920
Verwarming: Zeer goed
Beglazing:  beglazing

EPC Gegevens

EPC Klasse: 

Financieel

Prijs:  € 698.000
Kadastraal inkomen:  € 3.885
Prijs per vierkante meter:  € 1.901 /m²

Downloads

    * verplicht veld

    Ruimtelijke ordening

    Afgebakende zone: Niet van toepassing
    Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied
    Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding: Neen
    Bouwvergunning: Ja
    Verkavelingsvergunning: Neen
    Voorkooprecht: Neen
    As built attest: Neen
    Beschermd erfgoed: Neen
    Overstromingsgevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig
    P-score: A
    G-score: A

    Klasse A: geen overstroming gemodelleerd;
    Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering;
    Klasse C: kleine kans op overstromingen onder het huidige klimaat;
    Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder het huidige klimaat.

    50.9454,3.12296&z=15&output=embed' width='100%' height='500' frameborder='0' style='border:0'>
    50.9454,3.12296'>Bekijk in streetview