Bezoekuren

Naar aanleiding van het COVID-19 virus worden onze kijk – en koopdagen op 21/03/20 geannuleerd.
Je kunt nog altijd een persoonlijk bezoek aanvragen tijdens de week op het nummer 051 62 40 40.

Kantooruren

Wij werken vanaf nu met gesloten kantooruren MAAR u bent tijdens de week welkom op ons kantoor mits het maken van een afsraak op het nummer 051 62 40 40.

 

 

 

 

 

 

 

Panden in de kijker

Nieuwpoort € 255 000
3 50 m² Ref.3084498
Roeselare € 188 000
2 100 m² Ref.3083359
Kortemark, Hoogledestraat 35 € 225 000
2 Ref.3083213

Wat is uw woning waard?

 

EEN PERSOONLIJKE AANPAK WAARMEE WE HET VERSCHIL MAKEN

U bent uniek en dus krijgt u van ons een service op maat. Van de waardebepaling van uw vastgoed tot de ondertekening van de verkoopovereenkomst of het huurcontract wordt u begeleid door uw persoonlijke contactpersoon. Bij DOMICILL geen loze beloften, maar een vertrouwelijke, eerlijke en transparante begeleiding.

WAT IS UW WONING WAARD?

Een vakkundige en realistische waardebepaling van uw pand vormt de basis van een vlotte verkoop. Wij komen uw huis niet schatten, maar taxeren. Dat doen wij op basis van onze 20 jaar ervaring in de sector en een hele waslijst aan controlepunten. Zo zijn wij in staat om de reële waarde van uw woning te bepalen. Met een correcte vraagprijs garanderen we u een vlotte verkoop.

DUIDELIJK EN GEDETAILLEERD DOSSIER

Bij DOMICILL bestaan er geen grijze zones. Alles wordt helder en duidelijk neergeschreven in een overzichtelijk en gedetailleerd vastgoeddossier. Dit biedt voor u een houvast en voor ons een degelijk naslagwerk dat ons helpt om uw pand op de best mogelijke manier te vermarkten.

RENDABEL INVESTEREN IN WOONVASTGOED?

Investeren in woonvastgoed kan zeer rendabel zijn. Maar hoe weet u waar de grote en vooral duurzame winst te rapen valt? Hoe vermijdt u de valkuilen? Hier komt onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de woonvastgoedmarkt van pas. Wij luisteren naar u en gaan met een eerlijke en persoonlijke aanpak voor een succesvolle samenwerking op lange termijn.

Interesse in wat DOMICILL investeringsvastgoed kan betekenen voor u? Ontdek het nu.