Panden in de kijker

Hooglede, Roibaardstraat 59 € 326 450
3 667 m² Ref.1888321
Hooglede, Ieperstraat 89 € 675 000
3 1882 m² Ref.1925482
Hooglede, Roibaardstraat 59 € 162 500
667 m² Ref.1936302

Wat is uw woning waard?

Schatting met méérwaarde:

Gratis schatting

EEN PERSOONLIJKE AANPAK WAARMEE WE HET VERSCHIL MAKEN

U bent uniek en dus krijgt u van ons een service op maat. Van de waardebepaling van uw vastgoed tot de ondertekening van de verkoopovereenkomst of het huurcontract wordt u begeleid door uw persoonlijke contactpersoon. Bij DOMICILL geen loze beloften, maar een vertrouwelijke, eerlijke en transparante begeleiding.

WAT IS UW WONING WAARD?

Een vakkundige en realistische waardebepaling van uw pand vormt de basis van een vlotte verkoop. Wij komen uw huis niet schatten, maar taxeren. Dat doen wij op basis van onze 20 jaar ervaring in de sector en een hele waslijst aan controlepunten. Zo zijn wij in staat om de reële waarde van uw woning te bepalen. Met een correcte vraagprijs garanderen we u een vlotte verkoop.

DUIDELIJK EN GEDETAILLEERD DOSSIER

Bij DOMICILL bestaan er geen grijze zones. Alles wordt helder en duidelijk neergeschreven in een overzichtelijk en gedetailleerd vastgoeddossier. Dit biedt voor u een houvast en voor ons een degelijk naslagwerk dat ons helpt om uw pand op de best mogelijke manier te vermarkten.

RENDABEL INVESTEREN IN WOONVASTGOED?

Investeren in woonvastgoed kan zeer rendabel zijn. Maar hoe weet u waar de grote en vooral duurzame winst te rapen valt? Hoe vermijdt u de valkuilen? Hier komt onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de woonvastgoedmarkt van pas. Wij luisteren naar u en gaan met een eerlijke en persoonlijke aanpak voor een succesvolle samenwerking op lange termijn.

Interesse in wat DOMICILL investeringsvastgoed kan betekenen voor u? Ontdek het nu.