Domicill+ vastgoedontwikkeling

DOMICILL+:

VERZILVERT VASTGOEDPROJECTEN

Domicillplus vastgoedontwikkeling

VAN WEIDE TOT BOUWPROJECT

Domicill+ ontwikkelt braakliggend terrein of verwaarloosde panden tot rendabel vastgoed.

Met een uitgebreid en dynamisch team van specialisten realiseren wij totaalprojecten. Wij focussen op de meerwaarde voor zowel de eigenaar van de grond of het gebouw, als de investeerder en de eindgebruiker.

Bent u eigenaar van bouwgrond, grond die nog niet bouwrijp is of grond voor herontwikkeling voor nieuwe gebouwen? Reken dan op Domicill+ voor een professionele afhandeling van alle stappen in de projectontwikkeling en het commercialiseren van het project na de oplevering. Wij staan garant voor een deskundige analyse en waardebepaling. Zo bieden wij u als verkoper een realistisch beeld op korte termijn.

HAAL WINST UIT WOON- EN BEDRIJFSVASTGOEDONTWIKKELING

Ontwikkeling van woonvastgoed

Domicill+ verkavelt braakliggende gronden voor koppelbouw, driewoonsten en individuele woningen. We ontwikkelen appartementen voor verkoop en verhuur met het oog op winst bij verkoop of rendabele huurinkomsten op langere termijn. Dit zowel in het centrum van de stad, als in de deelgemeenten. We verzorgen ook projecten in een hoger segment met villabouw en luxeappartementen. Bovendien nemen we ook grootschalige renovatieprojecten aan zoals de renovatie van een appartementenblok.

Ontwikkeling van bedrijfsvastgoed

Domicill+ ontwikkelt braakliggende gronden tot bedrijfsgronden. We bouwen KMO-units en kantoren en herbestemmen bedrijfsgebouwen met het oog op verkoop met winst of opbrengst op langere termijn uit verhuur.

Domicillplus vastgoedontwikkeling

Nik Vercaigne

GECOÖRDINEERDE SAMENWERKING ALS SLEUTEL VOOR SUCCES

Elk succesverhaal heeft verschillende kanten. Met een bouwproject is dat niet anders. Daarom verzorgt Domicill+ vastgoedontwikkeling van a tot z door verschillende partners samen te brengen rond een bouwproject.

Domicill+ is er voor de projectontwikkelaar

U beschikt over een grond of een pand dat u wenst te ontwikkelen door middel van een bouwproject en bent op zoek naar een betrouwbare en ondernemende partner voor de realisatie? Domicill+ heeft de noodzakelijke contacten en de knowhow om de ontwikkeling voor u te realiseren. Van de eerste schets tot en met het vermarkten.

Domicill+ onderzoekt graag de mogelijkheden voor een ontwikkeling op uw grond of met uw pand. Contacteer ons vrijblijvend.

Domicill+ is er voor de investeerder

U beschikt over fondsen waarmee u rendabel wil investeren in een bouwproject? Domicill+ heeft verschillende aantrekkelijke bouwprojecten in zijn portefeuille waar u in alle vertrouwen en met duidelijk zicht op rendement in kan beleggen.

Domicill+ stelt met plezier zijn investeringsprojecten aan u voor. Contacteer ons voor een afspraak.

Domicill+ is er voor de grondeigenaar

Beschikt u over bouwgrond, grond die nog niet bouwrijp is of grond voor herontwikkeling voor nieuwe gebouwen? Bent u een grondeigenaar die wenst te verkopen en wenst te (her)ontwikkelen? Contacteer ons voor een vrijblijvende studie en kennismaking.

Derdenrekening:
BNP PARIBAS FORTIS BE22 0017 8521 2147

Zichtrekening:
BNP PARIBAS FORTIS BE42 0017 7911 1554
ING BE74 3850 5639 0207
KBC BE14 7380 3526 5683

BTW:
BE 0845.383.506
Restate-unissi bvba
Zetel Sint Amandsstraat nr 19 I Kantoor nr 21
8800 Roeselare

Domicill+ maakt deel uit van de groep Domicill

T. 0472 38 97 46
Projectmakelaar / verantwoordelijke  : Nik Vercaigne

Vastgoedmakelaar / Vastgoed-expert BIV 508213
M. nik.@domicillplus.com